TEMABRODERI Grundstygn, fritt broderi

Join the Slow Craft Community!

IMG_6439___serialized4
IMG_6053___serialized5
IMG_6434___serialized2

Sagt om kursen:


En organisation, ambitionsnivå och upplägg som passade mig perfekt. Gick hem inspirerad, berikad och glad. Återkommer säkert!”


”Otroligt trevlig, inspirerande kurs i lugnt behagligt tempo. Precis lagom antal stygn gicks igenom och fint att hinna med att prova sig fram i slutdelen på fri hand. Lagom antal deltagare och det kändes att man hade tillgång till Annas hjälp så snart den behövdes. Mysig lugn stämning och lille hunden bidrog i allra högsta grad till trivseln. Blev så inspirerad efter kursen - och efter ett cirka 35-årigt broderiuppehåll - att jag nu är igång med att brodera en pudel som är tänkt att hoppa fram över ett hav av blommor gjorda i franska knutar. Tusen tack för en fin nystart i broderiets värld!”


”Väldigt trevlig kurs! Lätt att ta till sig och Anna har ett fint pedagogiskt sätt att lära ut.”


”Really great lesson, never did embroidery before, thought that I might be really bad and that after the lesson I would not be able to have fun on my own, but absolutely not. Anna is a great teacher. She gives you lots of idea on how to approach embrodery and how you can have fun with simple stitches. I really recommend. Also Anna's free embrodery looks absolutly amaizing, so it is all really inspiring :) thanks a lot for the lesson!"

Övriga temabroderier

TEMABRODERI #2

Grundstygn för fritt broderi (3 tim)

DATUM


Alt. 1

Kan ev. bli sommarkurs 2024. Skicka en intresseanmälan om du är intresserad (ej bindande).
PRIS

715 kr (mängdrabatt, se nedan)Den här workshopen kan du gå separat eller som en del av serien TEMABRODERI. Du bokar så många kurser du vill. Mängdrabatt gäller vid anmälan till flera workshoppar i serien. Länk till övriga kurser nedan.


5 %rabatt vid bokning av 2 temabroderier

10 % rabatt vid bokning av 3 temabroderier

15 % rabatt vid boking av 4 temabroderierKURSINNEHÅLL

En kväll i månaden är det broderikväll med olika tema. Detta är en grundläggande workshop där du får lära dig de vanligaste stygnen för fritt broderi samt idéer om hur de kan användas. De stygntyper vi går igenom är raka stygn, korsande stygn, knutar och länkade stygn.


Efter denna kurs har du en bra grund att stå på för att brodera vidare på egen hand. Fokus ligger på broderiteknik. FÖRKUNSKAPER

Workshopen är lämplig för nybörjaren eller den som inte har broderat på länge. Inga särskilda kunskaper krävs.ÖVRIGT

Det material som behövs för workshopen ingår. För den som önskar finns ett komplett startkit för fritt broderi att köpa till reducerat pris. Information och materiallista mailas ut senast en vecka innan kursstart.  


Kursen går att avboka fram till 5 dagar innan kurstillfället. 


Har du frågor? Maila anna@wormwoodhantverk.seOb

På denna kurs finns en gratisplats reserverad för en man som vill prova på broderi. Ange rabattkod ”M100” vid anmälan. Erbjudandet gäller en gång/person.

KURSER OCH WORKSHOPS


Lokal: John Ericssons väg 85A, Malmö


Kurser och workshops går att avboka fram till fem dagar innan kurstillfället. Läs mer nedan.


Kurser/workshops kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Missa inte! På en del kortare workshopar finns en gratisplats reserverad för en man som vill prova på broderi. Läs mer under resp. workshop.

PROGRAM VÅREN 2024

(Obs! Tiderna är prel. och kan komma att ändras)

lö-sö 20-21 jan. kl. 9-16

helgkurs, 2 dgr

tisdag 30 jan. kl. 17-20

temabroderi #1

tisdag 13 feb. kl. 17-20

terminskurs, 5 ggr

torsdag 29 feb. kl. 17-20

INSTÄLLD

torsdag 21 mars. kl. 17-20

temabroderi #3

torsdag 18 april. kl. 17-20

temabroderi #4