Grundstygn, fritt broderi

Join the Slow Craft Community!

Sagt om kursen:


En organisation, ambitionsnivå och upplägg som passade mig perfekt. Gick hem inspirerad, berikad och glad. Återkommer säkert!”


”Otroligt trevlig, inspirerande kurs i lugnt behagligt tempo. Precis lagom antal stygn gicks igenom och fint att hinna med att prova sig fram i slutdelen på fri hand. Lagom antal deltagare och det kändes att man hade tillgång till Annas hjälp så snart den behövdes. Mysig lugn stämning och lille hunden bidrog i allra högsta grad till trivseln. Blev så inspirerad efter kursen - och efter ett cirka 35-årigt broderiuppehåll - att jag nu är igång med att brodera en pudel som är tänkt att hoppa fram över ett hav av blommor gjorda i franska knutar. Tusen tack för en fin nystart i broderiets värld!”


”Väldigt trevlig kurs! Lätt att ta till sig och Anna har ett fint pedagogiskt sätt att lära ut.”


”Really great lesson, never did embroidery before, thought that I might be really bad and that after the lesson I would not be able to have fun on my own, but absolutely not. Anna is a great teacher. She gives you lots of idea on how to approach embrodery and how you can have fun with simple stitches. I really recommend. Also Anna's free embrodery looks absolutly amaizing, so it is all really inspiring :) thanks a lot for the lesson!"

Grundstygn för fritt broderi

DATUM

Alt. 1        24 januari 2023       torsdag 17-20               BOKA

          

PRIS

715 kr


KURSINNEHÅLL


Det här är en grundläggande workshop där du får lära dig de vanligaste stygnen för fritt broderi samt idéer om hur de kan användas. De stygntyper vi går igenom är raka stygn, korsande stygn, knutar och länkade stygn.


Efter denna kurs har du en bra grund att stå på för att brodera vidare på egen hand. Fokus ligger på broderiteknik. FÖRKUNSKAPER

Workshopen är lämplig för nybörjaren eller den som inte har broderat på länge. Inga särskilda kunskaper krävs.ÖVRIGT

Det material som behövs för workshopen ingår. För den som önskar finns ett komplett startkit för fritt broderi att köpa till reducerat pris. Information och materiallista mailas ut senast en vecka innan kursstart.  


Kursen går att avboka fram till 5 dagar innan kurstillfället. INTRESSEANMÄLAN

Passar inte tiderna dig? Lämna en intresseanmälan så försöker vi hitta en lösning. Har du frågor? Maila anna@wormwoodhantverk.seOb

På denna kurs finns en gratisplats reserverad för en man som vill prova på broderi. Ange rabattkod ”M100” vid anmälan. Erbjudandet gäller en gång/person.

KURSER OCH WORKSHOPS


Lokal: John Ericssons väg 85A, Malmö


Kurser och workshops går att avboka fram till 5 dagar innan kurstillfället. Läs mer nedan. 

Missa inte! På flera av workshoparna finns en gratisplats reserverad för den man som vill prova på. Läs mer under resp. workshop.

tisdag 24 jan.kl. 17-20

tisdag 7 feb. kl. 17-20

TEMABRODERI #1

Brodera Retro

torsdag 2 mars. kl 17-20

5 ggr

tisdag 7 mar. kl. 17.-20

TEMABRODERI #2

Bottensömmar

lö-sö 15-16 april. kl. 10-15

2 dgr

tisdag 2 maj kl. 17-20

TEMABRODERI #4

Stygna med tryck!

tisdag 16 maj kl. 17-20

Obs! Ändrat datum

lö-sö 27-28 maj kl. 9-16

2 dgr

PROGRAM VÅREN 2023

(tiderna är prel. och kan komma att ändras)

SOMMARKURS 2023


Fler sommarkurser planeras för vecka 26 och 27. Fullständigt kursprogram klart 22 maj. Stay tuned!


Internatikurs via Skurups folkhögskola 

Mån-fre 10-14 juli

internat - 5 dgr