TEMABRODERI Stygna med tryck

Join the Slow Craft Community!

IMG_1510
B00ECA24-EA1C-4666-B58A-2F31EA18A223
IMG_4791(1)
C2E13342-BCCE-437B-A6ED-AAAB2240700C
fullsizeoutput_3136

Sagt om kursen:


”Mycket trevligt och bra innehåll. Roligt att testa på kombinationen tryck och broderi! Hade önskat att kursen var lite längre så jag hunnit testa på olika typer av tryck och kombinationer.”


”Du är en utmärkt pedagog och har väldigt bra material som visar exempel på hur man kan göra. Jättekul att brodera på mina kaprifoltryck.”


Övriga temabroderier

TEMABRODERI #3

Brodera på tryck

DATUM

Alt. 1         Ännu inget planerat.PRIS

715 kr (mängdrabatt, se nedan)Den här workshopen kan du gå separat eller som en del av serien TEMABRODERI. Du bokar så många kurser du vill. Mängdrabatt gäller vid anmälan till flera workshoppar i serien.


5 % rabatt vid bokning av 2 temabroderier

10 % rabatt vid bokning av 3 temabroderier

15 % rabatt vid boking av 4 temabroderierKURSINNEHÅLL

En kväll i månaden är det broderikväll med olika tema. Du broderar utifrån den nivå du är på. Behöver du hjälp att komma igång så går jag igenom några lämpliga grundstygn. Är du redan kunnig broderist, så finns jag tlllgänglig för handledning och inspiration. Varje temabroderi bokas separat.


Stygna med tryck!

På workshopen får du dels trycka enkla mönster med stämplar och tryckblock och dels lära dig några broderistygn och hur de kan användas i fritt broderi. Köp material på plats eller ta med eget.FÖRKUNSKAPER
Kursen är lämplig för nybörjaren såväl som den som har broderat tidigare. Inga särskilda kunskaper krävs. Fokus ligger på att brodera fritt på en mönstrad bakgrund.ÖVRIGT
Material tas med eller köps på plats. Materiallista kommer att tillhandahållas innan kursstart. Har du frågor? Maila anna@wormwoodhantverk.se

På denna kurs finns en gratisplats reserverad för en man som vill prova på broderi. Ange rabattkod ”M100” vid anmälan. Erbjudandet gäller en gång/person.

KURSER OCH WORKSHOPS


Lokal: John Ericssons väg 85A, Malmö


Kurser och workshops går att avboka fram till fem dagar innan kurstillfället. Läs mer nedan.


Kurser/workshops kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Missa inte! På en del kortare workshopar finns en gratisplats reserverad för en man som vill prova på broderi. Läs mer under resp. workshop.

PROGRAM SOMMAREN 2024

(Obs! Tiderna är prel. och kan komma att ändras)

tisdag 11 juni kl. 17-20


Brodericafé

torsdag 27 juni kl. 17-20


Brodericafé

lördag 6 juli kl. 10-13


HÖSTEN 2024

Hösten är lite osäker i dagsläget och beror på hur min arbetssituation ser ut i höst.


Min förhoppning är att åtminstone kunna köra igång terminskursen Skapa ett stygnbibliotek och helgkursen Skapa en bild med ull och stygn.


Är du intresserad av att gå någon av dessa kurser, eller någon helt annan kurs, gör gärna en intresseanmälan så vet jag hur intresset ser ut. (Intresseanmälan är inte bindande.)