Om

WORMWOOD STUDIO

Join the Slow Craft Community!

OM WORMWOOD


Wormwoods produkter görs för hand i studion vid Erikslust i Malmö. Framför allt använder jag svensk ull och återbrukade textilier.


Wormwoods produkter är alla gjorda med omtanke och snälla mot vår planet!

OM MIG


Jag är konsthantverkare med inriktning på ull, broderi och textilt återbruk. Förutom att tillverka och sälja egna produkter under märket Wormwood, håller jag kurser, workshoppar och andra aktiviteter. Textilt hantverk har alltid tagit stor plats i mitt liv, men det professionella yrkeslivet har till största del ägnats åt kulturpolitiska frågor, med mottot att ha roligt på jobbet.


Min akademiska bakgrund är ekonomisk

historia, men genom åren har jag fördjupat mig inom flera olika textila former vid bl.a. Kyrkeruds folkhögskola i Värmland, för fantastiska Yvonne Habbe på HV-skola i Stockholm, broderistudier i Danmark och för mycket länge sedan en tillskärarutbildning i Malmö.


2019 blev året då jag startade eget för att få göra det jag verkligen ville - sen kom pandemin. Men innan dess hann jag skaffa både studio och köra igång formgivning, produktion och kursverksamhet. Det har jag inte ångrat än. Min studio ligger vid Erikslust i Malmö och är utrustad för textilt arbete för ca 10 personer. Ibland sätter jag upp tider för "maker-space" då det går att boka in sig på en plats i verkstaden för eget arbete. Det finns även möjlighet att köpa material på plats.


Tider för maker-space och kurser hittar du under Kurser/workshops. Det är även möjligt att hyra verkstaden om du vill hålla en egen kurs eller workshop. Kontakta mig då på anna@wormwoodhantverk.se


Welcome - Join the Slow Craft Community!


Anna Boreson

Slow Crafter

KOM MED PÅ

EN WORKSHOP