Om

WORMWOOD STUDIO

Join the Slow Craft Community!

OM WORMWOOD


Wormwoods produkter görs för hand i studion vid Erikslust i Malmö. Framför allt använder jag svensk ull och återbrukade textilier.


Wormwoods produkter är alla gjorda med omtanke och snälla mot vår planet!

OM MIG


Jag är konsthantverkare med inriktning på ull, broderi och textilt återbruk. Förutom att tillverka och sälja egna produkter under märket Wormwood, håller jag kurser, workshoppar och andra aktiviteter. 


Jag har sysslat med textilt hantverk så länge jag kan minnas, även om jag är ekonomisk historiker i grunden och har arbetat med kulturpolitiska frågor större delen av mitt professionella yrkesliv. 

Genom åren har jag dock fördjupat mig inom olika textila former, t.ex. tovning på "Ullakademin" vid  Kyreruds  folkhögskola i Värmland och för fantastiska Yvonne Habbe på HV-skola i Stockholm, och broderi genom "broderade teksturer"  för Tine Wessel i Danmark. 


Med mottot att man ska ha roligt på jobbet, bestämde jag mig 2019 att gå all-in och starta eget. Sen kom pandemin. Men innan dess hann jag både skaffa mig en studio (den ligger vid Erikslust i Malmö) och köra igång formgivning, produktion och kursverksamhet. Och det har jag inte ångrat än. 


Min studio är utrustad för textilt arbete för ca 8 personer. Vissa tider har jag s.k. maker-space då det går att boka in sig på en plats i verkstaden för eget arbete. Det finns även möjlighet att köpa material på plats. Tider för maker-space och kurser hittar du under Kurser/workshops.


Det är även möjligt att hyra verkstaden om du vill hålle en egen kurser eller workshop. Kontakta mig då på anna@wormwoodhantverk.se.


Welcome - Join the Slow Craft Community!


Anna Boreson

Slow Crafter

KOM MED PÅ

EN WORKSHOP