Om

WORMWOOD STUDIO

Join the Slow Craft Community!

OM WORMWOOD


Wormwoods produkter görs för hand i studion vid Erikslust i Malmö. Framför allt använder jag svensk ull och återbrukade textilier.


Wormwoods produkter är alla gjorda med omtanke och snälla mot vår planet!

OM MIG


Jag är konsthantverkare med inriktning på ull, broderi och textilt återbruk. Förutom att tillverka och sälja egna produkter under märket Wormwood, håller jag kurser, workshoppar och andra aktiviteter.


Textilt hantverk har alltid haft en särskild plats i mitt hjärta, men yrkesmässigt är det framför allt kulturpolitiska frågor på olika nivåer inom den offentliga sektorna som jag har arbetat med.

Min akademiska bakgrund är en fil.kand. i ekonomisk historia, men genom åren har jag fördjupat mig i flera olika textila former, bl.a. vid Kyrkeruds folkhögskola i Värmland, för fantastiska Yvonne Habbe på HV-skola i Stockholm, kurser i Danmark och för mycket länge sedan en tillskärarutbildning i Malmö.


2019 blev året då jag startade eget - sen kom pandemin. Men innan dess hann jag skaffa både studio och köra igång formgivning, produktion och kursverksamhet. Min studio ligger vid Erikslust i Malmö och är utrustad för textilt arbete för ca 10 personer. I studion finns även en liten shop med möjlighet att köpa handgjorda broderikits, projektbagar, broderimaterial m.m. Jag har inga särskilda öppettider så hör av dig innan och bestäm en tid om du vill komma och besöka mig.


Min verkstad är även möjligt att hyra om du vill hålla en egen kurs eller liknande. Kontakta mig på anna@wormwoodhantverk.se


Welcome - Join the Slow Craft Community!


Anna Boreson

Slow Crafter

KOM MED PÅ

EN WORKSHOP